Skip to main content

Bloggesperre

·202 words·1 min

Det har vært stille på bloggen min lenge, og det skyldes at jeg har fått en skrivesperre, eller skal vi kalle det en bloggesperre. Det er masse å skrive om, men enten kommer jeg ikke i gang, eller så blir innlegget aldri helt ferdig, eller så finner jeg på noe annet å gjøre. Jeg er temmelig sikker på at Magni begynner å bli lei av å høre om mine intensjoner om at «i kveld skal jeg få blogget noe», uten at det skjer noe.

Likevel, jeg har ikke lagt fullstendig på latsiden, for jeg har i mellomtiden jobbet endel på øl-leksikonet mitt. Men det er et Magnum Opus av et tyveårsprosjekt, så det blir ikke publisert så mye av det i veldig nær fremtid.

Nåvel, det er masse å blogge om, hele Japan-turen fra i fjor ligger i notater og skisseform, og det er ørten utkast til innlegg som jeg egentlig burde ha ferdigstilt. Jeg skal forsøke å ta meg sammen og skrive ett eller annet med jevne mellomrom, det er bedre med noe kort og hyppig enn noe som aldri materialiserer seg. Og har jeg ikke noe å blogge om, kan jeg alltids koke litt fra øl-leksikonet.

Eller noe sånt …