Skip to main content

Vi har ett-års bryllupsdag i dag

·285 words·2 mins

Hurra! Jeg fikk andrebindet av Larry Gonicks verdenshistorie av Magni. Jeg hadde førstebindet og kunne få tak i tredjebindet, og så hadde hun funnet andrebindet hos Karl Inge (selvfølgelig, den mannen fører jo alle slike ting, at jeg ikke tenkte på det :-)) I tillegg har hun gitt meg graylisting på bakunin som bryllupsgave - ingen skal si at jeg ikke har en nerdete kone. Hun satt det opp i går kveld med ett minutts ventetid. Det skal bli interessant å se hvor mye spam det kverker. Det blir forhåpentligvis mye.

Jeg gav henne uoriginalt nok en brosje i tinn av et eikeblad. Jeg må starte å finne på mer originale ting. Fallskjermhopp var jo originalt, så jeg har jo klart litt tidligere.

Magni hadde bakt rundstykker til frokost, de var deilige. I tillegg satte hun i går kveld i gang med å stryke lommetørklene mine. Jeg har dusinvis av dem, for de slites liksom ikke ut. Men etterhvert som de vaskes, så blir de ustrøkne, og da legger jeg dem i en egen haug i klesskapet. Så, et par ganger i året setter jeg meg ned og stryker dem. Men denne gangen kom altså Magni - som vanligvis har et hatforhold til strykejernet meg i forveien. I et øyeblikk av uforsiktighet kom jeg til å si at det var forsåvidt greitt, bare hun ikke begynte å stryke underbuksene mine. Da satte hun opp det ansiktsuttrykket som er en mellomting mellom «Nekter-du-meg-noe?» og «Tror-du-ikke-at-jeg-kan?» Så marsjerte hun ut og hentet boksen med strykestivelse og strøk en underbukse. Dersom det ikke hadde vært for at det er for vulgært å vise bilder av underbuksene sine på en blog som denne, så skulle jeg ha postet bilder.