Skip to main content

Hurra - jeg er på nett!

·203 words·1 min

Hurra, endelig fant jeg ut hvordan jeg skulle komme på nett med den lille, ikke alltid samarbeidsvillige, bærbare PC»en. Jeg har fremdeles et digert lag, tegnsettsproblemer, mobilen som jeg kjører gprs over er ikke helt patent, og solcellepanelet klarer ikke helt å lade PC»en. Men jeg er på nett! Det piper hver gang hyttestrømen kobler inn og ut.Det er 5-6 ganger pr minutt, men den klarer i alle fall å drive PC»en, selv om den må være av når den skal lades. I ettermiddag skal jeg kjøpe kabler og se om jeg kan koble PC»en direkte på batteriene.

Magni er i Skien for å hoppe. Det er slikt fritt fall-kurs, der de bare kaster deg ut fra flyet i 10000 fot, og så er det med et par insruktører på veien ned, som kan tipse deg om hva du gjør feil på veien ned, dra i utløseren dersom du skulle få panikk og slikt. Det er visst ikke helt slikt, men det bygger visst på omtrent det samme prinsippet som man lærer unger å svømme og å sykle.

Hmmm, lei av pipingen fra PC»en (og nå har den startet og brumme også - dvs strømforsyningen brummer). Må stikke for å gjøre andre ting.