Skip to main content

Enda tre flasker til i samlingen min :-)

·218 words·2 mins

Idag var jeg nede og hentet tre flasker whisky: en Linkwood 12 år single cask bottling fra Laing, en Balblair 16 år og en The MacAllan Twenties. Det skal bli bra. For tiden har en Tamdhu som jeg snart er ferdig med. Jeg er ikke sikker på hvor jeg får tak i en ny, men jeg skal forsøke, for den passer meg godt. For å være ærlig, så har jeg endel whisky i skapet mitt som strengt tatt ikke er drikkendes, og til den kategorien setter jeg stort sett nesten alle Islay-whiskyene.

Ja, jeg vet at mange er sterkt uenig med meg i det, men det er nå min mening, selv om det kan føre til at jeg kanskje ikke kan gå trygt i trange smug. Bunnahabhain er helt grei, men også den eneste. Caol Ila gir meg direkte halsbrann, og Laphroaig bruker jeg bare for å se hvor sterke mine gjester er … spesielt cask-strength på 57%.

Nåja, tilbake til saken. Tamdhu er jeg snart ferdig med, og etter det tror jeg at dagens nyervervede Balblair-flaske blir mitt neste prosjekt å drikke opp. Jeg gleder meg. En flaske med Balblair fra fugl-og-fauna-serien har jeg spesielt kjære minner om, og jeg ser frem til å starte på en ny flaske, selv om det er fra en annen bottler.