Skip to main content

Dagens tilstand

·216 words·2 mins

Jeg har fått plantet ut en Lofah (Luffa Cylindrica) som jeg sådde for vel en ukes tid siden. Den var i ferd med å krype helt ut av torvbriketten sin. Samtidig plantet jeg om to bomullsplanter (Gossypium herbaceum) som også var i ferd med å bli for store.

Av det som jeg sådde er det et par ting som ikke ser ut til å komme så bra. Den ene peanøtten så ut til å ha et sopproblem, og da jeg gravde meg ned i den var den helt myk og rotten, så jeg gav den opp og kastet den. Den ene kaffeplanten så også ut til å ha et problem, men det er mulig den kommer. Jeg satte den i en leirpotte og hadde på litt ekstra jord på toppen. Vi får se hva som skjer.

Akkurat nå er hovedproblemet at jeg vannet litt for godt i går, så jeg skal la såkassa stå uten lokk i natt, så endel av fuktigheten kan fordampe.

Ellers ser syngoniumene ut til å stortrives, selv om det vel er litt kaldt for dem. Gummifikenen derimot, trekker klorofyllet ut av endel av bladene. Det er litt bekymringsverdig, for det gjelder endel blader, men planten ellers ser ut til å være ok, så det er kanskje bare vanlig vinterfelling av bladene.