Skip to main content

Nytt medieselskap: IWT

·184 words·1 min

Nå er IWT (Independent World Television) i ferd med å få tak i personer som vil støtte dem økonomisk. Det er et progressivt (multi-)medieselskap, som skal sende ut nyheter på TV (kabel og satelitt) og over Internett. Deres ide er å etablere en nyhets- og aktualitetskanal som er fullstendig sponset av små interessenter, og som derfor ikke trenger å ta selvsensurerende hensyn av politiske eller investormessige årsaker.

Informasjonen på websidene deres forteller om dem. Deres «Funding Advisory Commitee» har en rekke kjente, progressive navn. Dersom dette initiativet klarer å komme i gang, kan de bli en meget interessant nyhetskanal.

Du kan lese mer om dette på websidene til IWT. Jeg har selvfølgelig allerede startet mitt abonnement, med 5 euro pr måned. Hvorfor abonnere på noe som man kunne få gratis, og som selv i beste fall ikke kommer på kabel her i Norge på mange år? Tja, si det … det er et viktig initiativ, det er et riktig initiativ, det er billig, det gir en signaleffekt og det er ingen grunn til at jeg skal la være bare fordi alle andre lar være.